|
www.barci.ro vanzari/cumparari
|
Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
nmmarine

Data inscrierii: 14/01/2006 Mesaje: 55 Locatie: Petresti-Corbeanca
|
Trimis: 04/03/2008 6:47 am Titlul subiectului: Noul site NMMARINE versiunea 2008 |
|
|
Stimati Clienti si Parteneri !
Va informam ca incepand de astazi, am lansat noul site-ul www.nmmarine.ro, versiunea 2008 .
Cu un nou design, multe filme de prezentare si detalii ( cataloage pdf, liste de preturi ), acest nou site mult mai complex
decat precedentele.
Una din noutati; incepand din anul 2008 NMMARINE a devenit importatorul unic al brandului MONTEREY pentru Romania.
Va invitam sa vizionati si aceste ambarcatiuni, primul model din aceasta gama va sosi in Romania la sfarsitul acestei saptamani ( Monterey 194 FS )
In curand vom lansa si www.montereyboats.ro
In rubrica NU FACETI CA EI ! http://www.nmmarine.ro/momente-amuzante.php, asa cum deja i-am anuntat pe unii dintre Dumneavoastra,
am inserat cateva filme cu aspecte negative, dar in acelasi timp si haioase. Speram sa invatam din greselile si experienta altora!
Asteptam in continuare idei si sugestii Dumneavoastra, pentru a ne imbunatatii serviciile.
Un sezon nautic excelent !
Adrian Bitirez
www.nmmarine.ro _________________ Importator Crownline,Caravelle,FourWinns,Viper,Seahawk,Baja,
Malibu,Suzuki Marine,Marine Light(barci alumiu),Minnkota,Humminbird,Bombard, Sistema, |
|
Sus |
|
 |
outdooradventures.ro
Data inscrierii: 04/12/2007 Mesaje: 11 Locatie: bucuresti
|
Trimis: 04/03/2008 8:07 pm Titlul subiectului: Felicitari |
|
|
felicitari, un site excelent |
|
Sus |
|
 |
nmmarine

Data inscrierii: 14/01/2006 Mesaje: 55 Locatie: Petresti-Corbeanca
|
Trimis: 04/03/2008 8:44 pm Titlul subiectului: Re: Felicitari |
|
|
outdooradventures.ro a scris: | felicitari, un site excelent |
Multumesc, orice noi idei sau sfaturi sunt binevenite.
De fapt felicitarile nu trebuie sa ajunga la mine, ci la cel care a facut site-ul www.funstar.ro
Hav a nice boat
Adrian B. _________________ Importator Crownline,Caravelle,FourWinns,Viper,Seahawk,Baja,
Malibu,Suzuki Marine,Marine Light(barci alumiu),Minnkota,Humminbird,Bombard, Sistema, |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|