|
www.barci.ro vanzari/cumparari
|
Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
nmmarine

Data inscrierii: 14/01/2006 Mesaje: 55 Locatie: Petresti-Corbeanca
|
Trimis: 25/02/2008 1:26 am Titlul subiectului: Subject: Publicitate falsa pe internet |
|
|
Subject: Publicitate falsa pe internet
Stimati Pescari,
Am sters mesajul anterior, pentru ca nu are rost sa fac publicitate gratuita nimanui. Cine a avut timp sa citeasca mesajul anterior stie la ce ma refer, cine nu.. eu stiu ca reclama " din om in om" are o eficienta mult mai mare decat orice alt canal media.
Restul ramane asa cum am stabilit.
Fir Intins.
Adrian Bitirez
Importator pentru barci si ambarcatiuni Crownline,Marine Light Aluminium, Viper, FourWinns, Monterey,barci gonflabile Allroundmarin,Caravelle,Texas si Cobrey _________________ Importator Crownline,Caravelle,FourWinns,Viper,Seahawk,Baja,
Malibu,Suzuki Marine,Marine Light(barci alumiu),Minnkota,Humminbird,Bombard, Sistema,
Ultima modificare efectuata de catre nmmarine la 27/02/2008 2:05 am, modificat de 1 data in total |
|
Sus |
|
 |
nmmarine

Data inscrierii: 14/01/2006 Mesaje: 55 Locatie: Petresti-Corbeanca
|
Trimis: 25/02/2008 1:58 am Titlul subiectului: Scuze pescarilor si administratorului acestui forum ! |
|
|
Stimati Pescari !
Imi cer scuze ca sunteti nevoiti sa vedeti astfel de aspecte, insa din pacate asta este realitate. Am fost fortuit sa recurg la aceasta masura, in momentul in care am vazut ca aceasta companie s-a folosit atat de numele meu cat si numele altor colegi, pentru a-si crea un fals trafic catre siteul propriu.
Ca sa aduc un pic de bucurie in contrapartida cu aceasta situatie jenanta, pe care v-am prezentat-o anterior, doresc sa va informez, ca incepand cu aceasta data, orice persoana care dovedeste ca este membru activ al acestui forum, beneficiaza de 10% discount pentru toate produsele
- barci gonflabile Allroundmarin
- motoare electrice Minnkota
- sonare si sisteme sonar/gps Humminbird
In momentul in care solicitati aceasta reducere, va rog sa veniti/transmiteti cu acest mesaj printat.
Aceasta reducere este valabila pe toata perioada anului 2008.
Fir Intins
Adrian Bitirez _________________ Importator Crownline,Caravelle,FourWinns,Viper,Seahawk,Baja,
Malibu,Suzuki Marine,Marine Light(barci alumiu),Minnkota,Humminbird,Bombard, Sistema, |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|