nmmarine1

Data inscrierii: 08/03/2008 Mesaje: 174 Locatie: Calea Bucuresti 42 DN1 Petresti Ilfov
|
Trimis: 12/05/2009 1:22 pm Titlul subiectului: S-a inchis Romanian Boat Show - 2009 |
|
|
Stimati Clienti !
Romanian Boat Show- editia 2009 si-a inchis portile !
A fost o noua experienta, am purtat discutii cu multi dintre Dumneavoastra, ne-am revazut cu vechi clienti si am intalnit noi potentiali clienti.
Ne-ati "evaluat " barcile din portofoliu nostru in comparatie cu ofertele concurentei, am schimbat idei, am ascultat cerintele si doleantele Dumneavoastra.
Poate nu a fost sufiei
Am avut parte de o vreme mai putin prietenoasa, insa in temperaturile din weekend au suplinit primele zile ploioase - intr-un final totul a fost excelent.
Speram ca ambarcatiunile pe care le-am expus la aceasta editie a Romanian Boat Show, au fost pe masura asteptarilor si gusturilor Dumneavoastra.
V-am prezentat modele de ambarcatiuni din gama Crownline, Monterey, Viper, FourWinns si pontoane Breezybay si am testat impreuna cateva din sonarele Humminbird.
Multumim tuturor celor care ne-au vizitat in aceste zile, si in special, multumim tuturor care deja si-au comandat barcile sau accesoriile mult dorite !
Pentru cei care nu au reusit sa ajunga la aceasta expozitie- nu pot sa spun decat atat - nici nu stiu ce au pierdut.
O zi excelenta va doreste
NMMarine Team
www.nmmarine.ro
www.crownline.ro
www.monterey.ro _________________ www.marine-shop.ro |
|