|
www.barci.ro vanzari/cumparari
|
Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
mihaela Vizitator
|
Trimis: 16/06/2004 10:23 am Titlul subiectului: cumpar barca orion6/8 |
|
|
am cautat peste tot barca orion de 6/8 si nu am aflat nici un raspuns. va rog daca imi puteti raspunde, m-ar interesa pretul, cu ce este echipata, si cat dureaza pana o aduceti in magazin.
sotul meu este innebunit dupa pescuit profesional si s-a plictisit de barcile obisnuite (stil metro). de aceea va rog sa imi acordati putin timp si sa ma informati in legatura cu barcile pe care le aveti de vanzare. nu este neaparat sa fie orion, ci orice barca de calitate dar care sa fie pentru 3/4 persoane.Adresa mea de e-mail este bianca@mondialsuole.ro
va multumesc |
|
Sus |
|
 |
bogdan
Data inscrierii: 17/05/2005 Mesaje: 1
|
Trimis: 17/05/2005 8:23 am Titlul subiectului: BARCA VINZARE ( TIP rib ) |
|
|
Buna ziua ,
am citit anuntul d-voastra , si va fac urmatoarea oferta :
Barca tip ZODIAC , cu chila de fibra de sticla , 3.90 m, 6+1 pers. , greutate 100 kg , post de comanda si bancheta , motor in garantie MERCURY 25 cp. , URGENT |
|
Sus |
|
 |
Vizitator
|
Trimis: 18/09/2006 2:32 pm Titlul subiectului: Re: cumpar barca orion6/8 |
|
|
mihaela a scris: | am cautat peste tot barca orion de 6/8 si nu am aflat nici un raspuns. va rog daca imi puteti raspunde, m-ar interesa pretul, cu ce este echipata, si cat dureaza pana o aduceti in magazin.
sotul meu este innebunit dupa pescuit profesional si s-a plictisit de barcile obisnuite (stil metro). de aceea va rog sa imi acordati putin timp si sa ma informati in legatura cu barcile pe care le aveti de vanzare. nu este neaparat sa fie orion, ci orice barca de calitate dar care sa fie pentru 3/4 persoane.Adresa mea de e-mail este bianca@mondialsuole.ro
va multumesc |
|
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|